Wintech Electronic
Shopping Cart:   0 produse

SERVICII

Asiguram service pentru orice tipuri de :

 • Copiatoare analogice si digitale
 • Imprimante matriceale , cu cerneala , laser
 • Calculatoare si retele de calculatoare
 • faxuri, multifunctionale

  Tipuri de servicii de intretinere si depanare :

  Service la cerere (solicitare ocazionala):

   Se recomanda acolo unde aparatele nu sant foarte solicitate, regimul de lucru fiind sub cel recomandat de producator (calculatoare, masini de scris, sisteme de comunicatii, fax-uri termice sau inkjet, precum si imprimante si copiatoare de mica viteza).

  Abonament lunar (asigura manopera , revizie , deplasarea , constatare):

   Se recomanda acolo unde regimul de lucru este constant, comparabil cu cel recomandat de producator , calitatea este importanta si este necesar ca aparatele sa functioneze ireprosabil si fara intreruperi datorate defectelor sau calitatii necorespunzatoare.

  Abonament pe numar de copii (asigura manopera , revizie, deplasarea, constatarea):

   Se recomanda acolo uncle regimul de lucru este fluctuant (alterneaza perioadele de utilizare scazuta cu cele de utilizare intensive) dar calitatea este importanta si este necesar ca aparatele sa functioneze ireprosabil si fara inteeruperi.

  Abonament full service (asigura manopera, revizie , deplasarea , constatare, piese de schimb, consumabile):

   Se recomanda in cazul aparatelor relative noi (1 5 ani), care nu au grad mare de uzura la preluarea in service, calitatea este foarte inportanta si este necesara o siguranta sporita in functionarea fara intreruperi datorate aprovizionarii cu piese si consumabile. Totodata se evita imobilizarea unor mari sume de bani in stoc de piese si consumabile care sa asigure continuitatea functionarii aparatelor.

Datorita profesionalismului si experientei acumulate in peste 8 ani de activitate in domeniu aveti garantia unor servicii de intretinere si reparatie prompte si de calitate.

Pentru toate serviciile si produsele oferite se asigura garantie conform prevederilor legale.

Service-ul se efectueaza la sediul beneficiarului sau , in cazul unor defectiuni grave, la sediul unitatii prestatoare de servicii service.